Eind goed al goed

 

VRIENDIN

Ik heb een heel leuk meisje ontmoet tijdens mijn tour de app te promoten bij verschillende bijeenkomsten. Het was in Veenendaal dat een meisje in de zaal me met open mond zat aan te staren. Eline is prachtig, inclusief haar ernstige spraakgebrek. We zijn nu anderhalf jaar bij elkaar en nog steeds stapelverliefd. Ondertussen zijn we zo op elkaar ingespeeld dat ze, net als mijn moeder, me ook verstaat zonder de app. Haar kan ik nog altijd niet verstaan, maar ze staat altijd met de app in de aanslag als ze iets tegen me wil vertellen. We zijn zelfs zover dat we het al over kinderen hebben. Maar daar wil ik me nog even over inlezen omdat ik zeker wil zijn dat het hebben van een spraakgebrek niet erfelijk is bepaald. Het zal je toch gebeuren dat je kinderen krijgt met een spraakgebrek!

 

EIND GOED, AL GOED

Eline en ik wonen samen. het is heerlijk altijd iemand om je heen te hebben die me verstaat en waar ik een heel normaal bestaan met kan opbouwen. De boodschappen doe ik zelf in het gezelschap van mijn eigen gemaakte app. Dat gaat me heel goed af en de winkeliers staan nog altijd te kijken van de moderne techniek die het mogelijk maakt om te kunnen praten. Dat vervult mij toch ook weer iedere keer met trots. Ik heb iets om trots op te zijn en dat voelt heerlijk. Ook Eline is supertrots en zodra ze in de gelegenheid is zal ze het niet nalaten anderen te vertellen over mijn verhaal en waar ik vandaan kom. Ook Eline maakt nu deel uit van het marketingteam! Het is fijn om zoveel geluk met elkaar te kunnen delen. De Wahmaker heeft echt mijn leven veranderd in positieve zin. Dus je kan zeggen dat ik het heb waargemaakt! Kruip niet in je ellende en geef nooit op. Er is altijd een uitweg hoe lastig dat ook lijkt.