Gezond afvallen

Ik heb me voorgenomen om vanaf maandag beslist een dieet te gaan volgen! Ja ja allemaal wel mooie voornemens maar ik ben nog steeds bezig met het bekijken op welke wijze dit te doen want ik ben er namelijk wel van overtuigd dat gezond afvallen het beste is als het op gewicht verliezen aankomt. Op het internet kun je daar veel over vinden natuurlijk maar de vraag blijft, is het wel allemaal zo gezond?

Ik heb met maaltijden geen problemen en ben dan ook werkelijk nergens vies van. Mijn moeder had ons zo opgevoed dat we alles moesten eten en proberen en waar ik ze nu dus heel dankbaar voor ben. Gezond afvallen houd ook in natuurlijk een beetje te gaan sporten en je in beweging brengen en ook al ben ik geen echte sporter vind ik het wel leuk om aan zulk soort activiteiten mee te doen dus heb ik me alvast ingeschreven bij een sportschool om aan de spinningklassen mee te gaan doen.

Na nummer één al voor elkaar te hebben komt nu het dieet dus en als ik daarnaast dan ook nog zoiets als een natuurlijk afslankpilletje kan vinden die mijn hongergevoel en mijn humeur op pijl houden dan is dit avontuur voor mij niet moeilijk te volgen. Ik ben een site tegengekomen op internet waar ik een paar goede dingen op zag staan die mij hierbij kunnen helpen dat is https://stayhealthy.nl/gezond-afvallen/ ik ben er dan ook zeker van dat ik hier wel wat kan vinden. Volgende week maandag begin ik dus deze uitdaging en hoop ik jullie de volgende keer goed nieuws te kunnen leveren.